ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!

  • IN-SERVICE A(ΜΕΣΑ)

    ΣΤΟ SERVICE ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΑΣ

  • ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

    ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

  • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ - ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ

    ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΑΣ

IN-SERVICE Τηλ: 231.231.4500 ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ - ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η επιχείρησή μας ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ξεκίνησε να δραστηριοποιήται στον τομέα των ανταλλακτικών και επισκευών ηλεκτρικών συσκευών το 1996 στην οδό Αμύντα 4 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, δώσαμε περισσότερο βάση στο εμπόριο των ανταλλακτικών & ψυκτικών μηχανημάτων. Ωστόσο,με την πάροδο του χρόνου και εξετάζοντας τις ανάγκες της αγοράς, παράλλημα με το εμπόριο ανταλλακτικών συνεχίζουμε να εξελίσσουμε το τμήμα επισκευής των ηλεκτρικών συσκευών-μικροσυσκευών και κλιματισμού το οποίο είχε ξεκινήσει το 1973 στην SIEMENS και επειτά άνοιξε το δικό του κατάστημα το 1977 στην οδό Καπετάν Άγρα ο Ιωάννου Ιωάννης πατέρας του Νίκου, όπου και συνεχίζει ο ίδιος έπειτα από πολυετή τεχνική πείρα με πολύ μεράκι και συνέπεια απέναντι στον πελάτη μέχρι και σήμερα τη τέχνη του πατέρα του.

Από την αρχή δώσαμε έμφαση στην ποιότητα, τις γνώσεις και την άρτια τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας λαμβάνοντας  εργοστασιακή εκπαίδευση σε ετήσια βάση. Η τεχνική καταρτιση του προσωπικού μας ανανεώνεται συνεχώς μέσω σεμιναρίων, τα οποία παρέχονται από τις ίδιες τις εταιρίες κατασκευής ηλεκτρικών ειδών.

Ακριβώς δίπλα στο κατάστημά μας επί της οδού Αμύντα 6 βρίσκεται το τμήμα service ηλεκτρικών συσκευών οπου στο εργαστήριο του επισκευάζονται όσες συσκευές και μικροσυσκευές χρειάζονται να έρθουν στον χώρο μας. Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος service είναι το εξής:
Δευτέρα έως Παρασκευή, απο τις 9.00 το πρωί εως τις 18.00 το απόγευμα.

ΑΠΟΦΥΓΗ ΒΛΑΒΩΝ

Οι οικιακές συσκευές αποτελούν πολύτιμα εργαλεία και διευκολύνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας. Αν και είναι αδύνατον να σταματήσεις το πέρασμα του χρόνου που φθείρει τις συσκευές σου, υπάρχουν κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να κάνεις για να τις διατηρείς σε καλή κατάσταση

Ακολούθησε πάντα τις οδηγίες χρήσης

Αν θες να καθυστερήσεις το service οικιακών συσκευών, ο πιο εύκολος τρόπος είναι να ακολουθείς πάντα τις οδηγίες χρήσης της συσκευής σου. Ενημερώσου για τυχόν ιδιαιτερότητες και τις διάφορες λειτουργίες της συσκευής σου και εξασφάλισε έτσι την ομαλή λειτουργία της.

Φρόντιζε για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των συσκευών

Εκτός από την επισκευή και τη σύνδεση οικιακών συσκευών θα χρειαστείς επαγγελματική βοήθεια και για τη συντήρηση οικιακών συσκευών. Ένα πλυντήριο με άλατα ή μια κουζίνα γεμάτη λίπη είναι βέβαιο ότι δεν θα αντέξουν για πολύ. Το προληπτικό και τακτικό service οικιακών συσκευών θα απαλλάξει τις συσκευές σου από διάφορα μικροπροβλήματα που επιβαρύνουν το μηχανισμό και δυσκολεύουν τη λειτουργία

Σε περίπτωση βλάβης εμπιστεύσου έναν επαγγελματία

Για λόγους οικονομίας αποτελεί συχνό φαινόμενο να προσπαθεί κάποιος να επισκευάσει μόνος του τη συσκευή του. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Το service οικιακών συσκευών πρέπει να γίνεται μόνο από εξειδικευμένους επαγγελματίες και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για αυτό.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Η ιδανική επιλογή σας για την συντήρηση - επιδιόρθωση της ηλεκτρικής σας συσκευής

Θα σου γλυτώσει χρόνο και κόπο.

Ένας επαγγελματίας τεχνικός γνωρίζει πως να χειριστεί όλες τις οικιακές συσκευές ανεξαρτήτως μοντέλου και να προχωρήσει στην επισκευή τους. Ο ερασιτέχνης θα χρειαστεί πολύ ώρα να διαβάσει τον οδηγό της συσκευής και να ενημερωθεί για τις ιδιαιτερότητές της, ενώ ακόμα και τότε δεν διαθέτει τις τεχνικές γνώσεις που απαιτεί ένα αποτελεσματικό service. Μία λάθος κίνηση μπορεί να οδηγήσει στην αχρήστευση της συσκευής και να θέσει σε κίνδυνο ακόμα και την προσωπική σου ασφάλεια.

Θα σου εξοικονομήσει χρήματα

Ένα επαγγελματικό service οικιακών συσκευών θα αποτρέψει μια μεγαλύτερη ζημιά που θα απαιτούσε την αγορά καινούργιας συσκευής. Ταυτόχρονα, ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί να σου δώσει πολύτιμες συμβουλές που θα κάνουν την οικιακή συσκευή σου να αντέξει στο χρόνο.

Μπορεί να σου εγγυηθεί το αποτέλεσμα.

Ένας επαγγελματίας τεχνικός μπορεί να εξασφαλίσει την λειτουργία της οικιακής σου συσκευής και να σου δώσει και εγγύηση service. Αποτελεί τη σίγουρη λύση και την καλύτερη επιλογή για τη συσκευή σου.
ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Επισκευάζουμε όλες τις συσκευές. Ενδεικτικά, παρακάτω θα βρείτε τους περισσότερους κατασκευαστές συσκευών.

AEG, ARISTON, ARIETE, AMANA, ATAG, ADMIRAL, ATLANTIC, ASKO, BOSCH, BEKO, BLOMBERG, BRAUN, BRANDT, BALAY BLUESKY, BAUKNECHT, BLACK&DECKER, BABYLISS, CARAD, CANDY, CALOR, CLATRONIC, CROWN, CATA, CDA, CREDA, DELCA, DAEWOO, DAVOLINE, DELONGHI, DE DIETRICH, DAIKIN, ELEKTROLUX, ΕΣΚΙΜΟ, ESKIMO, ELINDA, ELICA, ELCO, ELBA, EDESA, ESCO, FAGOR, FISSLER, FRANKE, FUNAI, FUTSI, FURLIS, FUJITSU, FU, FRIGITAIRE, FEDERAL, FABER, GORENJE, GENERAL ELECTRIC, GAGGENAU, GREE, GIBSON, UNITED, HOBBY, HOOVER, HOT POINT, HITACHI, HAIER, ΙΖΟΛΑ, IZOLA, INDESIT, IGNIS, IBERNA, IZZY, INVENTOR, JURO PRO, JOHNSON, JUNO, KARCHER, KORTING, KENWOOD, KRUPS, KUPPERSBSUCH, KELVINATOR, KENDO, KITCHENAID, KEROSUN, LG, LIEBHERR, LAGOSTINA, LAICA, MIELE, MAYTAG, MORRIS, MOULINEX, MITSUBISHI, MAGIC CHEF, MIDEA, NEFF, NILFISK, NARDI, OCEAN, OMEGA, PANASONIC, PHILIPS, PHILCO, PITSOS, ΠΙΤΣΟΣ, PYRAMIS, ΠΥΡΑΜΙΣ, PRINCESS, PROGRESS, PETRA, ROBIN, RONSHON, ROHNSON, ROWENTA, SAMSUNG, SEB, SIEMENS, SANGORGIO, SITRAM, SINGER, SILTAL, SMEG, STIRELA, SHARP, SHARPF, SCAUB LORENZ, SEVERIN, SIMAC, SONY, SIMBO, SKYTEC, SAPIR, SAMURAI, SUBZERO, SILVERCREST, TEFAL, TEKA, TOYOTOMI, TEBA, TLC, THOMSON, TOSHIBA, VORWERK, VAX, ZANUSSI, ZOPPAS, ZEROWATT, WHIRLPOOL, WINSTON, WINSTAR, WINSHON, WMF
ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ
Επισκευάζουμε και συντηρούμε όλα τα ψυγεία ψυγειοκαταψύκτες ντουλάπες και καταψύκτες άμεσα έρχεται ενας εξειδικευμένος τεχνικός στον χώρο σας και βγάζουμε ενα κοστολόγιο επισκευής που να συμφέρει εσάς για να το επισκευάσουμε επιτόπου ή στο εργαρτήριο μας εφόσον είναι απαραίτητο. Συχνές βλάβες είναι δεν κάνει καλή ψύξη, δεν κλείνει καλά η πόρτα, μαζέυει πάγο, δουλέυει συνέχεια και δεν σταματάει, δουλέυει η κατάψυξη αλλά δεν δουλέυει η συντήρηση, δεν δουλέυει καθόλου, δεν ανάβει η λάμπα, αναβοσβήνουν τα λαμπάκια, κόπηκε το λάστιχο της πόρτας, το φίλτρο νερού θέλει αλλαγή και άλλες πολλές. Επίσης μπορούμε να σας προμηθέυσουμε με λάστιχα πόρτας όλων των εταιριων και όλων των ειδών κατόπιν παραγγελίας.Η εταιρία μας διαθέτη επίσης μεγάλη γκάμα απο φίλτρα νερού για όλες τις εταιρίες σε γνήσια αλλά και σε ιμιτασιόν άμεσα, όπως και όλα τα πλαστικά μέρη του ψυγείου σας όπως φρουτολεκάνες, μπουκαλοθήκες, ραφάκια, συρτάρια κατάψυξης, παγοθήκες, σχάρες πλαστικές αλλά μπορούμε κατόπιν παραγγελίας να σας προμηθέυσουμε σχάρες μεταλλικές πλαστικοποιημένες και ανοξοίδωτες. Πάντα επισκευάζουμε την συσκευή σας με ανταλλατικά γνήσια και ιμιτασιόν των καλύτερων κατασκευαστών. Επίσης δίνουμε εγγύηση 6 μήνες στην (εργασία) της συσκευής σας απο την εταιρίας μας IN-SERVICE.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ
Η εταιρία μας IN-SERVICE επισκευάζει και συντηρεί όλων των ειδών τα πλυντήρια παλιά και καινούργια όλων των εταιριών άμεσα και υπέυθυνα πάντα με γνώμονα το συμφέρων των πελατών μας. Συχνά προβλήματα και βλάβες των πλυντηρίων είναι δεν πέρνει νερό, δεν βγάζει το νερό, δεν κλείνει η πόρτα, δεν κάνει στίψιμο, κάνει πολύ θόρυβο όταν στίβει, δεν ξεκινάει καθόλου, είναι νεκρό τελείως, αναβοσβήνουν τα λαμπάκια, δεν πέρνει το απορρυπαντικό, κουνάει πολύ ο κάδος, δεν γυρίζει ο κάδος, δεν ζεσταίνει το νερό και άλλες πολλες. Η εταιρία μας διαθέτη επώνυμα καθαριστικά της WPRO για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Επίσης επισκευάζουμε και στεγνωτήρια όλων των εταιριών και παρέχουμε και ανταλλακτικά φίλτρα για αυτές. Συχνές βλάβες είναι δεν στεγνώνει τα ρούχα, δεν γυρίζει ο κάδος, αναβοσβήνουν τα λαμπάκια, δεν λειτουργεί καθόλου και άλλες. Πάντα επισκευάζουμε την συσκευή σας με ανταλλατικά γνήσια και ιμιτασιόν των καλύτερων κατασκευαστών. Επίσης δίνουμε εγγύηση 6 μήνες στην (εργασία) της συσκευής σας απο την εταιρίας μας IN-SERVICE.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ
Η εταιρία μας IN-SERVICE επισκευάζει και συντηρεί όλων των ειδών τα πλυντήρια πιάτων παλιά και καινούργια όλων των εταιριών άμεσα και υπέυθυνα πάντα με γνώμονα το συμφέρων των πελατών μας. Συχνά προβλήματα και βλάβες των πλυντηρίων είναι δεν πέρνει νερό, δεν βγάζει το νερό, δεν κλείνει η πόρτα, δεν ξεκινάει καθόλου, είναι νεκρό τελείως, αναβοσβήνουν τα λαμπάκια, δεν καθαρίζει καλά τα πιάτα, τα ποτήρια είναι θολωμένα, δεν ζεσταίνει το νερό και άλλες πολλες. Η εταιρία μας διαθέτη επώνυμα καθαριστικά της WPRO για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Τα μικρά πλυντήρια άνω του πάγκου συνήθως επισκευάζονται στο εργαστήριο μας, πρώτον για καλύτερη παρακολούθηση της επισκευής και αποκατάστασης και δέυτερον για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων. Πάντα επισκευάζουμε την συσκευή σας με ανταλλατικά γνήσια και ιμιτασιόν των καλύτερων κατασκευαστών. Επίσης δίνουμε εγγύηση 6 μήνες στην (εργασία) της συσκευής σας απο την εταιρίας μας IN-SERVICE.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ, ΦΟΥΡΝΟΙ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ, ΦΟΥΡΝΟΙ
Επισκευάζουμε και συντηρούμε όλες τις ηλεκτρικές κουζίνες, εντοιχιζόμενους φούρνους, φούρνους μικροκυμάτων όπως και απορροφητήρες. Συχνές βλάβες ειναι δεν ζεσταίνει ο φούρνος,δεν ανάβει το μάτι, δεν δουλέυει ο ανεμιστήρας του αέρα, δεν κλείνει καλά η πόρτα, έσπασε το χερούλι της πόρτας, έσπασε το τζάμι της πόρτας, ξεκόλλησε το τζάμι της πόρτας, έσπασε το κουμπί της εστίας, δεν αλλάζει επιλογές ο φούρνος, δεν ανάβει η κεραμική εστία, ο φούρνος καίει τα φαγητά, για τους απορροφητήρες τώρα δεν δουλέυει καθόλου, θέλουν αλλαγή τα φίλτρα, δεν τραβάει καλά τον αέρα, για τους φούρνους μικροκυμάτων τώρα δεν ζεσταίνει το φαγητό, δεν γυρίζει ο δίσκος, δεν δουλέυει καθόλου, εβγαλέ καπνούς και άλλες πολλές. Η εταιρία μας διαθέτη επώνυμα καθαριστικά της WPRO για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Πάντα επισκευάζουμε την συσκευή σας με ανταλλατικά γνήσια και ιμιτασιόν των καλύτερων κατασκευαστών. Επίσης δίνουμε εγγύηση 6 μήνες στην (εργασία) της συσκευής σας απο την εταιρίας μας IN-SERVICE.

ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ
Η εταιρία μας IN-SERVICE επισκευάζει και συντηρεί όλες τις μικροσυσκευές σας όπως ηλεκτρικές σκούπες, φορητά σκουπάκια, ηλεκτρικά σίδερα, ατμοσίδερα, πρέσες, χύτρες ταχύτητος, σεσουάρ, μασιές, μίξερ, πολυμίξερ, πολυκόφτες, τοστιέρες, φρυγανιέρες, βραστήρες, φριτέζες, θερμαντικά σώματα, καλοριφέρ, ατμοκαθαριστές, ιονιστές, αφυγραντήρες, κουρευτικές μηχανές,καφετιέρες, εσπρεσομηχανές, βαφλιέρες, αυγοβραστήρες, φουρνάκια, φούρνους μικροκυμάτων, μίνι πλυντήρια πιάτων ταχυθερμοσίφωνες, ραπτομηχανές και αλλες μικροσυσκευές. Πάντα επισκευάζουμε την μικροσυσκευή σας με ανταλλατικά γνήσια και ιμιτασιόν των καλύτερων κατασκευαστών, με εγγύηση 6 μήνες στην εργασία της εταιρίας μας. Επίσης σε εμάς θα βρείτε σακούλες σκούπας για όλες τις μάρκες και μοντέλα των εταιριών σε γνήσιες αλλά και απο το καλύτερο εργοστάσιο της Ευρώπης που κατασκευάζει υφασμάτινες σακούλες για λογαριασμό μεγάλων εταιριών της WPRO που εδρέυει στην Ολλανδία. Επίσης σε εμάς θα βρείτε λάστιχα χύτρας φλάντζες βαλβίδες οπως και αναλώσιμα σε γνήσια αλλά και σε ιμιτασιόν Ελληνικής κατασκευής. Όπως θα βρείτε ανταλλακτικά, αναλώσιμα, φίλτρα και κανάτες καφετιέρας απο όλες τις επώνυμες μάρκες όλων εταιριών.
ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Address:

 Αμύντα 6 Θεσσαλονίκη Κέντρο
ΤΚ 54631
 231.231.4500
 6999.100.355
 231.053.3165
 info@in-service.gr

Phone:

231.231.4500

Copyright IN-SERVICE.GR © 2019 IN-SERVICE.GR / All rights reserved. Powered by Ergman2 vrs: 191221-un©